24. september 2024

Sony INZONE: 480Hz OLED-skærm til konkurrencepræget gaming

INZONE M10S og M9 II: Nye gamingskærme fra Sony med avancerede funktioner som OLED-panel og høj opdateringshastighed.
Fnatic e-sport hold
Skærmen er lavet i samarbejde med e-sportsholdet Fnatic.

Sony har i dag offentliggjort to nye skærme i INZONE-serien: INZONE M10S og INZONE M9 II. INZONE M10S er udviklet i samarbejde med e-sportsholdet Fnatic og er designet til at imødekomme kravene fra professionelle gamere.

Den nye INZONE M9 II er en opdatering af den tidligere M9-model. Den kommer med en 4K-skærm, forbedret bevægelsesklarhed og baggrundsbelysningsteknologi, der skal give en bedre gamingoplevelse.

Skærmen er udstyret med en 27” OLED-skærm, QHD-opløsning og en opdateringshastighed på op til 480Hz. Responstiden på 0.03ms skal sikre minimal bevægelsessløring, hvilket forbedrer oplevelsen under konkurrencespil.

+ Læs også: Hvilken paneltype er bedst i computerskærme?

INZONE M10S er rettet mod e-sport og FPS-spil. Den tilbyder en 24.5” spiltilstand samt to billedtilstande, der er dedikeret til FPS-spil. Den hurtige responstid og høje bevægelsesklarhed fremhæves som nøglefunktioner, der skal give spillere en fordel i konkurrenceprægede situationer. Skærmen er designet i samarbejde med Fnatic-holdet for at sikre optimal ergonomi og ydeevne.

Derudover har Sony annonceret, at INZONE M10S vil være den officielle skærm til Apex Legends Global Series, der afholdes i Japan i januar 2025. Samarbejdet med Electronic Arts (EA) har til formål at udstyre deltagerne med den bedst mulige teknologi til turneringen.

Skærmene er designet med fokus på miljøet og inkluderer flere bæredygtige funktioner.

INZONE M10S & INZONE M9 II
INZONE M10S & INZONE M9 II har billede næsten til kanten af skærmen.

INZONE M9 II byder blandt andet på:

Ergonomisk design: Skærmen er designet med fokus på komfort og fleksibilitet, så gamere kan tilpasse den til deres individuelle behov.
Samtidig har Sony lanceret INZONE M9 II, en opdateret version af deres 4K HDR-gamingskærm. Denne skærm byder på forbedret bevægelsesklarhed takket være backlight scanning-teknologi.

Ekstremt høj opdateringshastighed: Med en opdateringshastighed på op til 480Hz og en responstid på 0.03ms eliminerer skærmen effektivt bevægelsessløring og sikrer en flydende spiloplevelse.

Høj opløsning og kontrast: QHD-opløsningen leverer skarpe detaljer, mens OLED-teknologien sikrer dybe sorte farver og høj kontrast.

Tilpasset til e-sport: Skærmen er udviklet i tæt samarbejde med professionelle gamere fra Fnatic og inkluderer flere tilstande, der er optimeret til førstepersonsskydespil.

+ Læs også: Hvilken skærm skal jeg vælge?

De vigtigste funktioner i INZONE M10S

  • 27” QHD 1440p OLED-skærm
  • 480Hz opdateringshastighed
  • 0.03ms responstid
  • DisplayHDR True Black 400
  • Tilpasset varmeafleder
  • Justerbart stativ med højde-, tilt- og drejemuligheder 
  • DisplayPort 2.1 og HDMI 2.1
  • Kompatibel med NVIDIA® G-SYNC 

INZONE M10S forventes at være tilgængelig fra oktober til en vejledende udsalgspris på 11.500 kr., mens INZONE M9 II bliver tilgængelig til en pris på 9.000 kr.

Morten S

Morten er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og San Fransisco State University. Han har skrevet om computere og IT-branchen siden 1990'erne, og han har været besat af elektronisk legetøj til hjemmet, siden han første gang spillede Asteroids på en Atari 2600.
-
Han arbejdede i mange år for computermagasinet Komputer for alle og har desuden skrevet for Computerworld og leveret stof om ny teknologi til Illustreret Videnskab, Bilmagasinet, Penge & Privatøkonomi, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Børsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Kvinde med Moto Tag sat fast på sin taske.
Foregående artikel

Hold styr på dine ting med Motorolas Find min enhed-tag

Motorola Edge 50 Ultra
Næste artikel

TEST: Lynhurtig telefon med bagside i bambus

Seneste artikler

Kvinde løber med Google Pixel Watch 3 om armen.

TEST: Google Pixel Watch 3 – meget bedre batteritid

Den nye smartwatch introducerer en større 45 mm-størrelse, en lysere skærm, hurtigere opladning, avancerede løbedata, en forbedret Readiness Score med træningsvejledning og dybere integrationer med Google-apps. Batterilevetiden er imponerende, især for 45
Motorolas klaptelefon Razr 50 Ultra

Motorola Razr-klaptelefoner med ekstra skærm

Motorola har med lanceringen af Android-telefonerne Razr 50 Ultra og Razr 50 genoplivet sine ikoniske flip-telefoner. Begge modeller byder på en række innovative funktioner, der kombinerer retro-æstetik med moderne teknologi. Begge medlemmer
Gå tiltops

Don't Miss

AOC U27B3AF

Skærmpanel: Hvad er fordele og ulemper ved OLED, IPS og de andre teknologier?

Når du skal vælge en ny skærm til din computer,
Kvinde med Moto Tag sat fast på sin taske.

Hold styr på dine ting med Motorolas Find min enhed-tag

Motorola vil gøre det lidt nemmere at holde styr på