18. september 2024

Hold styr på dine ting med Motorolas Find min enhed-tag

Find din telefon, tag billeder og meget mere med Moto Tag.
Kvinde med Moto Tag sat fast på sin taske.
Med den tilhørende holder kan du sætte Motorolas tag fast på fx en taske.

Motorola vil gøre det lidt nemmere at holde styr på alle dine dyrebare ting. Den lille, runde moto tag er et Bluetooth-tag, der er designet til at holde styr på dine værdifulde ting overalt i verden. Med et elegant design, forbedret sikkerhed, brugervenlighed og kompatibilitet med de fleste Android-smartphones, kombinerer moto tag kraften fra Googles Find My Device-netværk og UWB-teknologi for at tilbyde en ny sporingstjeneste, der sømløst integreres i Motorolas økosystem.

Fra nøgler og tegnebøger til kufferter giver moto tag dig mulighed for at finde dine mærkede genstandes nøjagtige placering, så du altid har ro i sindet. Moto Tag er specifikt udviklet til at fungere sammen med Googles Find My Device-netværk – på dansk: Find min enhed, hvilket giver dig mulighed for at lokalisere dine mærkede genstande gennem Find My Device-appen næsten hvor som helst i verden.

+ Læs også: Hvad kan jeg bruge Androids Find min enhed til?

Når den parres med en Ultra Wideband-understøttet Android-smartphone, som f.eks. Motorola Edge 50 ultra, tilbyder moto tag også forbedret præcisionssporing. Moto tag kan også bruges til at hjælpe dig med at finde en forlagt smartphone ved at ringe til den tilsluttede enhed med et enkelt tryk på en dedikeret knap på moto tag.

Privatliv er en prioritet med Moto Tag. Derfor fungerer den sammen med det sikre og private Find My Device-netværk fra Google. Dine lokalitetsdata er krypteret fra ende til anden, hvilket betyder, at kun du eller de personer, du har delt taggen med i Find My Device (Find min enhed)-appen, kan se taggens placering. Moto Tag også kompatibel med automatiske advarsler om ukendte trackers på Android og iOS for at beskytte dig mod uønsket sporing. Du har også mulighed for at køre en manuel scanning når som helst for at tjekke for uønskede tags, der følger dig.

Moto Tag hjælper også med at finde din telefon

Moto Tag har også en dedikeret multifunktionsknap. Et enkelt tryk ringer til din smartphone, så du nemt kan finde en forlagt enhed. En anden nyttig funktion er muligheden for at bruge taggen som en fjernbetjening til at tage billeder på en Motorola-telefon, hvilket gør det nemt at få det perfekte billede uden at skulle holde telefonen eller bruge en timer. Denne funktion virker med enhver Android-telefon og er særligt nyttig, når du tager billeder med den nye Motorola Razr-familie i flex view.

Kvinde sikrer sine bilnøgler med Moto Tag.
Den særlige holder til Moto Tag skal købes som ekstraudstyr.

“Find My Device er en virkelig unik oplevelse for Android-brugere takket være vores åbne økosystem, der giver folk friheden til at vælge og et crowdsourced netværk på over en milliard enheder til at hjælpe med at finde dine tabte eller forlagte genstande og enheder, uanset hvor de er,” siger Erik Kay, Vice President of Engineering hos Google. “Vi er stolte af at arbejde sammen med partnere for at gøre det enkelt og sømløst at finde dine ejendele på Android.”

For en problemfri opsætning er det nemt at parre en ny Moto Tag med din smartphone ved hjælp af Google Fast Pair, når den er tændt og i nærheden af din enhed. Derefter kan du udnytte flere tilpasningsmuligheder, der er tilgængelige i Moto Tag-appen, herunder at ændre tagnavne, justere advarselsvolumener, tjekke batterilevetid og meget mere.

Moto Tags slanke silhuet er designet specifikt til at passe perfekt med de fleste tredjepartstilbehør, der allerede er på markedet, så du nemt kan vedhæfte den til alle dine værdifulde ting. Derudover hjælper dens robuste IP67-design med at sikre holdbarhed mod støv, snavs og ferskvandsnedsænkning op til 1 meter i op til 30 minutter, hvilket gør den velegnet til ethvert eventyr eller daglig pendling. Du kan også have ro i sindet, da moto tags CR2032-batteri er konstrueret til at holde en hel år og er nemt at skifte ud, når det løber tør for strøm.

Læs mere om Moto Tag hos Motorola.

Morten S

Morten er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og San Fransisco State University. Han har skrevet om computere og IT-branchen siden 1990'erne, og han har været besat af elektronisk legetøj til hjemmet, siden han første gang spillede Asteroids på en Atari 2600.
-
Han arbejdede i mange år for computermagasinet Komputer for alle og har desuden skrevet for Computerworld og leveret stof om ny teknologi til Illustreret Videnskab, Bilmagasinet, Penge & Privatøkonomi, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Børsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Kvinde løber med Google Pixel Watch 3 om armen.
Foregående artikel

TEST: Google Pixel Watch 3 – meget bedre batteritid

Fnatic e-sport hold
Næste artikel

Sony INZONE: 480Hz OLED-skærm til konkurrencepræget gaming

Seneste artikler

Kvinde løber med Google Pixel Watch 3 om armen.

TEST: Google Pixel Watch 3 – meget bedre batteritid

Den nye smartwatch introducerer en større 45 mm-størrelse, en lysere skærm, hurtigere opladning, avancerede løbedata, en forbedret Readiness Score med træningsvejledning og dybere integrationer med Google-apps. Batterilevetiden er imponerende, især for 45
Motorolas klaptelefon Razr 50 Ultra

Motorola Razr-klaptelefoner med ekstra skærm

Motorola har med lanceringen af Android-telefonerne Razr 50 Ultra og Razr 50 genoplivet sine ikoniske flip-telefoner. Begge modeller byder på en række innovative funktioner, der kombinerer retro-æstetik med moderne teknologi. Begge medlemmer
Gå tiltops

Don't Miss

Fnatic e-sport hold

Sony INZONE: 480Hz OLED-skærm til konkurrencepræget gaming

Sony har i dag offentliggjort to nye skærme i INZONE-serien:
Motorolas klaptelefon Razr 50 Ultra

Motorola Razr-klaptelefoner med ekstra skærm

Motorola har med lanceringen af Android-telefonerne Razr 50 Ultra og