17. september 2024

Motorola Razr-klaptelefoner med ekstra skærm

Motorolas klaptelefon Razr 50 Ultra
Motorola Razr Ultra kan klappes sammen, så den kan ligge i en lille lomme.

Motorola har med lanceringen af Android-telefonerne Razr 50 Ultra og Razr 50 genoplivet sine ikoniske flip-telefoner. Begge modeller byder på en række innovative funktioner, der kombinerer retro-æstetik med moderne teknologi.

Begge medlemmer af den nye Razr-familie har enorme eksterne skærme, hvor Motorola Razr 50 Ultra kan prale af den største i kategorien på 4,0”, og Motorola Razr 50 har en 3,6” skærm. Endnu mere, for første gang, vil Razr-brugere kunne få adgang til Googles Gemini-app direkte fra den eksterne skærm på telefonen. Tryk og hold nemt på tænd/sluk-knappen for at hente Gemini, og få hjælp til at oprette en rejseplan med populære seværdigheder og aktiviteter, oprette en personlig træningsrutine på få sekunder, få opskrifter baseret på, hvad der er i køleskabet, og meget mere. Derudover vil Razr-brugere få Gemini Advanced i 3 måneder med adgang til Googles mest kompetente AI-modeller, uden ekstra omkostninger. De får også 2 TB cloud-lager og Gemini i deres foretrukne Google-apps som Gmail, Docs og mere – alt sammen inkluderet i Google One AI Premium-planen.

Også nyt på telefonens eksterne skærm er adgangen til Google Photos, hvilket giver brugerne mulighed for at dele, se, slette eller favorisere billeder og videoer øjeblikkeligt. Dette er ud over et dedikeret Spotify-panel, der giver brugerne mulighed for at springe sange over, og et Bose-panel, der giver dig mulighed for at styre dine Bose-øretelefoner og -hovedtelefoner nemmere.

Når du er klar til et nyt look, tilbyder Motorola en ny serie af urskiver og sjove tilpasningsmuligheder for den eksterne skærm. Brugere kan ændre deres Desk Display til at indeholde en rotation af tekst og billeder, de er interesserede i den dag, og dermed oprette deres egen moderne screensaver. Eller de kan ryste det op med moto ai-oplevelser. Dette inkluderer Style Sync, der udvikler tapetmuligheder baseret på ens outfit, og Magic Canvas, der genererer et fantastisk billede baseret på en tekstprompt.

Designvalg, der er dristige, smukke og ubestrideligt razr

De nye Razr-enheder har dristige farver, bløde, veganske læderfinish og konforme kanter, der ser lige så godt ud, som de føles. Med Motorola Razr 50 Ultra kan forbrugerne vælge mellem Midnight Blue, Spring Green og Pantone Colour of the Year 2024, Peach Fuzz. Derudover er den ikoniske Hot Pink3 Razr tilbage og giver forbrugerne deres daglige dosis af velvære “newstalgia”.

Med farve på både front og bagside har Motorola Razr 50 nuancer af Beach Sand, Koala Grey og Spritz Orange i vegansk læder.

Enhederne er også eventyrklare. Corning® Gorilla® Glass Victus hjælper med at beskytte den eksterne skærm mod fald og ridser, undervandbeskyttelse gør det muligt for enheden at modstå nedsænkning i 1,5 meter vand i op til 30 minutter, og det forenklede hængsel tilbyder bedre støvbeskyttelse.

Takket være det forbedrede hængsel er det også nemmere at slå enheden op eller klappe den sammen med én hånd. Dette gør razr ideel til dramatiske oplæg eller skift til den enorme 6,9” pOLED-skærm. Et bredt udvalg af Flex View-positioner giver brugerne mulighed for at snappe deres outfit af dagen med den håndfri optagelse eller optage en smuk skyline i shake-free camcorder-tilstand, der er optimeret til sociale medier. Til spontane fotoshoots er Photo Booth nu tilgængelig på de eksterne og interne kameraer, hvilket sammensætter fire fotos i en klar til deling collage.

Kameraer, der udnytter “wow-faktoren”

Den nye Razr 50 Ultra leveres med Motorolas bedste Razr-kamerateknologi endnu, med et 50MP højopløseligt, hovedkamerasystem med Moto AI-kamerafunktioner og Google Photos AI-drevne redigeringsfunktioner. Med det 50 MP telefoto-objektiv kan brugere drage fordel af den 2x optiske zoom uden at miste billedkvalitet til at fange fantastiske, smigrende portrætter, der ser godt ud, når man står tæt på eller langt væk med sin telefon.

+ Læs også: Er det nødvendigt med antivirus på min telefon?

Razr 50 byder også på en række AI-drevne kamerafunktioner:

Photo Enhancement Engine: bruger AI til samtidig at anvende indstillinger fra flere optagelsestilstande i én for at levere fantastiske fotos hver gang. Motoren finjusterer billedet for optimal detalje, klarhed, højlys, skygger, farve og bokeh-effekter. Adaptive Stabilisation: bestemmer bevægelseshastigheden under optagelse og justerer dynamisk stabilisationsniveauet for de bedste resultater, ideelt til at optage videoer, mens du løber eller cykler. Action Shot: øger og justerer automatisk lukkerhastighed og belysning baseret på forskellige lysforhold, til øjeblikke, hvor brugere ønsker at fange det ideelle springbillede eller fange deres yndlings sports. Lang eksponering til at fange kunstneriske lysstreger eller glatte vandfald med et enkelt tryk. Super zoom tager fotos endnu længere ved at forbedre resultaterne gennem en AI-baseret maskinlæringsalgoritme for at fange detaljer, selv når du er langt væk.

Kvinde tager en selfie med Motorola Razr 50.
Den eksterne skærm fylder det meste af den øverste halvdel af Motorola Razr 50.

For dem, der ønsker et fremtrædende kamerasystem, der tilbyder professionelt udseende billeder til en tilgængelig pris, leveres Motorola Razr 50 med et 50MP kamerasystem, der inkluderer et 13 MP ultra-wide/Macro Vision-objektiv. Disse elementer er ideelle, når du optager kunstneriske billeder, uanset om det er tæt på eller i en bredere vinkel.

Optimeret hardware og opmærksom software til non-stop sjov

Motorola Razr 50 Ultra er en af ​​verdens første flip-telefoner, der leveres med Snapdragon 8s Gen 3 Mobile Platform. Dette giver forbrugere mulighed for at opdage, hvad der er muligt med AI gennem accelereret ydeevne, uovertruffen konnektivitet, hurtigt gameplay og endnu bedre indholdsoptagelse.

Når du skriver til venner, kan forbrugere bruge nye funktioner, der forstærker deres samtaler. Indbygget i Google Messages inkluderer disse forbedringer: Magic Compose, der foreslår tekstbesvarelser i en række stilarter, så forbrugere kan udtrykke sig på nye, kreative måder, og Photomoji, der giver forbrugere mulighed for at omdanne deres yndlingsfotos til personlige emoji eller klistermærker.

For at få mest muligt ud af disse funktioner er Motorola Razr 50 Ultra pakket med et stort 4000mAh batteri, der tilbyder 5W omvendt og 15W trådløs opladningskapacitet.

Mens Motorola Razr 50 også er forberedt på at håndtere lange dage og endnu længere nætter med et 4200mAh batteri og 30W TurboPower-opladning. Den har også 15W trådløs opladningskapacitet og MediaTek Dimensity 7300X-processoren tilbyder bedre energieffektivitet til at overgå alle lejligheder. Derudover forbedrer chipsetet AI-baserede opgaver, samtidig med at det understøtter visuelle elementer og nye oplevelser i din telefon.

+ Læs også: Find dine forsvundne ting med Googles Find min enhed.

Udover de nyligt lancerede moto buds, introducerer Motorola Moto Tag – en lille, tilbehørsvenlig Bluetooth LE-tag med Ultra Wideband, der hjælper forbrugere med at lokalisere deres mest værdifulde ejendele, fra deres pung til kufferter, gennem Googles Find My Device-netværk.

Smart software, der klarer al tænkningen

Motorolas karakteristiske softwareplatform, Hello UX, introducerer flere nye funktioner:

  • Med et simpelt prompt som “Catch me up” vil brugerne modtage et prioriteret resumé af personlige kommunikationer, hvilket eliminerer behovet for at sortere gennem meddelelser.
  • At spørge “Pay attention” vil aktivere øjeblikkelig optagelse af samtaler eller talere, automatisk transkribere og opsummere dem.
  • En kommando til at “Remember this” vil fange live-øjeblikke eller skærmoplysninger og gemme dem automatisk med AI-genererede detaljer. Information vil blive gemt på brugerens enhed for nem genkaldelse senere.
  • Derudover vil brugerne kunne få adgang til moto ai overalt på deres telefon for at få assistance, hurtige forslag og svar på spørgsmål, herunder vejledning i enhedsbrug eller mere komplekse forespørgsler ved hjælp af Gemini fra Google Cloud.

Morten S

Morten er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og San Fransisco State University. Han har skrevet om computere og IT-branchen siden 1990'erne, og han har været besat af elektronisk legetøj til hjemmet, siden han første gang spillede Asteroids på en Atari 2600.
-
Han arbejdede i mange år for computermagasinet Komputer for alle og har desuden skrevet for Computerworld og leveret stof om ny teknologi til Illustreret Videnskab, Bilmagasinet, Penge & Privatøkonomi, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Børsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

kvinde betjener Ninja Double Stack XL Airfryer
Foregående artikel

Dobbeltdækker-airfryer sparer plads på køkkenbordet

Kvinde løber med Google Pixel Watch 3 om armen.
Næste artikel

TEST: Google Pixel Watch 3 – meget bedre batteritid

Seneste artikler

Kvinde løber med Google Pixel Watch 3 om armen.

TEST: Google Pixel Watch 3 – meget bedre batteritid

Den nye smartwatch introducerer en større 45 mm-størrelse, en lysere skærm, hurtigere opladning, avancerede løbedata, en forbedret Readiness Score med træningsvejledning og dybere integrationer med Google-apps. Batterilevetiden er imponerende, især for 45
Gå tiltops

Don't Miss

Fnatic e-sport hold

Sony INZONE: 480Hz OLED-skærm til konkurrencepræget gaming

Sony har i dag offentliggjort to nye skærme i INZONE-serien:
Kvinde med Moto Tag sat fast på sin taske.

Hold styr på dine ting med Motorolas Find min enhed-tag

Motorola vil gøre det lidt nemmere at holde styr på