Kvinde løber med Google Pixel Watch 3 om armen.
Google Pixel Watch 3 fås i en 41 mm udgave, som passer fint på et lidt spinkelt håndled.
17. september 2024

TEST: Google Pixel Watch 3 – meget bedre batteritid

Google Pixel Watch 3 er på mange måder et imponerende smartwatch.

Test

Brugervenlighed
8/10
Byggekvalitet
9/10
Funktioner
9/10
Overall
8.7/10

Den nye smartwatch introducerer en større 45 mm-størrelse, en lysere skærm, hurtigere opladning, avancerede løbedata, en forbedret Readiness Score med træningsvejledning og dybere integrationer med Google-apps.

Batterilevetiden er imponerende, især for 45 mm-modellen. Den kan holde op til 48 timer på en enkelt opladning, selv med intensiv brug. Den mindre 41 mm-model har stadig en god batterilevetid, men ikke så lang som den større model.

Design og bærbarhed er også forbedret. Den nye smartwatch er mere inkluderende med to størrelser, og skærmen er blevet lysere og har mindre ramme.

Sundheds- og fitnessfunktionerne er imponerende. Den nye smartwatch har en mere præcis hjertefrekvenssensor, avancerede løbedata, nye målinger for løbeform og en forbedret Readiness Score.

Smartwatch-funktionerne er også forbedret. Den nye smartwatch har bedre integration med Google-apps, kan bruges som fjernbetjening til Google TV og har en ny sikkerhedsfunktion, der kan advare pårørende eller nødhjælpspersonale, hvis brugeren mister pulsen.

Batterilevetid: En game-changer for 45mm-modellen

En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer ved Pixel Watch 3 er utvivlsomt batterilevetiden, især for den større 45mm-model. Vores tests viste, at den nemt kunne klare op til 48 timer på en enkelt opladning, selv ved intens brug. Dette inkluderer GPS-aktiverede træningspas, streaming af musik og konstant brug af meddelelser.

For at få et mere præcist billede af batteriydelsen udførte vi en række tests under forskellige forhold:

  • Normal brug: Dette omfattede at modtage meddelelser, besvare opkald, bruge GPS til en times løbetur og spore søvn i en hel nat.
  • Intensiv brug: Dette inkluderede at streame musik i flere timer, bruge GPS til lange løbeture og aktivere altid-tændt skærm.
  • Standby: Vi testede også, hvor længe uret kunne holde strøm, når det ikke blev brugt aktivt.

Resultaterne var konsekvent imponerende. Selv under de mest krævende forhold kunne Pixel Watch 3 klare sig i op til to fulde dage uden opladning. Dette gør den til et fremragende valg for aktive brugere, der ønsker en smartwatch, der kan holde trit med deres livsstil.

41mm-modellen leverer også gode resultater, men når ikke helt op på den større models imponerende batterilevetid. Dog er den stadig en betydelig forbedring i forhold til tidligere generationer.

Sundheds- og fitnessfunktioner: Mere end bare skridttælling

Pixel Watch 3 er udstyret med en lang række sundheds- og fitnessfunktioner, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål og forbedre din generelle velvære. Nogle af de mest bemærkelsesværdige funktioner inkluderer:

  • Avancerede løbedata: Ud over de standard metrics som distance, tempo og kalorieforbrænding, tilbyder Pixel Watch 3 nu detaljerede oplysninger om din løbeform, såsom skridtlængde, kadence og lodret svingning.
  • Readiness Score: Denne funktion giver dig en daglig vurdering af din krop og fortæller dig, om du er klar til at træne hårdt eller om du har brug for at tage en hviledag.
  • Target Load: Denne funktion hjælper dig med at optimere din træning ved at fortælle dig, hvor hårdt du kan træne uden at overbelaste din krop.
  • Cardio Load: Denne funktion måler, hvor hårdt dit hjerte arbejder under træning og kan hjælpe dig med at undgå overtræning.

Sammenlignet med konkurrenter som Apple Watch og Samsung Galaxy Watch tilbyder Pixel Watch 3 en lignende funktionalitet, men med en unik Google-smag. For eksempel integreres Pixel Watch 3 sømløst med andre Google-produkter og tjenester, såsom Google Fit og Google Assistant.

Design og komfort

Pixel Watch 3 har et elegant og minimalistisk design, der er både stilfuldt og funktionelt. De afrundede kanter og den bløde rem gør den behagelig at have på hele dagen.

De to størrelser, 41mm og 45mm, giver brugerne mulighed for at vælge den størrelse, der passer bedst til deres håndled. Den større 45mm-model tilbyder mere skærmområde og en mere robust følelse, mens den mindre 41mm-model er mere diskret.

Kvinde i sportstøj med Google Pixel Watch 3
Google Pixel Watch 3 har profiler til mange forskellige sportsgrene.

Materialerne og byggekvaliteten er i top, og uret føles solidt og godt lavet. Skærmen er lysstærk og skarp, og den er let at aflæse selv i direkte sollys.

Software og integration

Pixel Watch 3 kører på Wear OS 5, som tilbyder en flydende og intuitiv brugeroplevelse. Uret integreres sømløst med andre Google-produkter og tjenester, såsom Google Assistant, Google Maps og Google Pay.

Nogle af de mest bemærkelsesværdige softwarefunktioner inkluderer:

  • Google Assistant: Brug din stemme til at styre uret, sende beskeder, styre smarte hjemmeenheder og meget mere.
  • Google Maps: Find vej til din destination direkte fra dit håndled.
  • Google Pay: Betal kontaktløst med dit ur.
  • Fitbit integration: Pixel Watch 3 er tæt integreret med Fitbit, hvilket giver dig adgang til en lang række fitness- og sundhedsfunktioner.

Konklusion

Google Pixel Watch 3 er et imponerende smartwatch, der byder på en række forbedringer i forhold til sine forgængere. Med en længere batterilevetid, avancerede sundheds- og fitnessfunktioner, et elegant design og dyb integration med Google-økosystemet, er det et stærkt alternativ til Apple Watch og Samsung Galaxy Watch.

Hvis du er på udkig efter et smartwatch, der kombinerer stil, funktionalitet og en lang række sundhedsfunktioner, er Pixel Watch 3 bestemt værd at overveje.

Morten S

Morten er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og San Fransisco State University. Han har skrevet om computere og IT-branchen siden 1990'erne, og han har været besat af elektronisk legetøj til hjemmet, siden han første gang spillede Asteroids på en Atari 2600.
-
Han arbejdede i mange år for computermagasinet Komputer for alle og har desuden skrevet for Computerworld og leveret stof om ny teknologi til Illustreret Videnskab, Bilmagasinet, Penge & Privatøkonomi, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Børsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Motorolas klaptelefon Razr 50 Ultra
Foregående artikel

Motorola Razr-klaptelefoner med ekstra skærm

Kvinde med Moto Tag sat fast på sin taske.
Næste artikel

Hold styr på dine ting med Motorolas Find min enhed-tag

Seneste artikler

Motorolas klaptelefon Razr 50 Ultra

Motorola Razr-klaptelefoner med ekstra skærm

Motorola har med lanceringen af Android-telefonerne Razr 50 Ultra og Razr 50 genoplivet sine ikoniske flip-telefoner. Begge modeller byder på en række innovative funktioner, der kombinerer retro-æstetik med moderne teknologi. Begge medlemmer
Gå tiltops